Foto-impressie van Bloodwoosj's eerste 999 appeltjes


Je wandelt wel eens wat, maar alleen maar als het op een nieuwe plek is of er valt iets bijzonders te zien. Op een dag leen je, aan het begin van de kerstvakantie in 2006, een Garmin Etrex Summit, gewoon om eens te kijken wat je er allemaal mee kunt.
Mmmmm, wel handig zo'n ding. Als je (zoals ons in de Ardennen eens zonder wandelkaart gebeurd is) de weg kwijt raakt kun je met zo'n apparaatje je auto weer probleemloos terugvinden, als je maar zorgt dat je volle batterijen hebt.
Twee weken later heb je ontdekt dat je met dat handige apparaatje aan geocaching kunt doen.
Sterker nog, Gedurende diezelfde kerstvakantie heb je al 10 van die geocaches gevonden en omdat het je bevalt koop je maar direct zelf een GPS. Het werd een Etrex Vista (zwartwit) inclusief Metroguide kaarten van Europa, die toevallig voor een prikkie in de aanbieding was bij een buitensportzaak.
Twee jaar later, in de kerstvakantie van 2008, inmiddels alweer een halfjaartje in het bezit van een GPSmap 60 CSX, wordt er ter jouwer ere een cache geplaatst, je duizendste (GC1CC82 Bloodwoosj mit 1000 "appele"). Hoezo verslavende werking ?

Voordat die duizendste gevonden werd, werden er nog 999 andere doosjes bij geocaching.com gelogd.
Om te vertellen hoe mooi vele van die wandelingen, wandelingetjes en plekjes wel niet waren voert wat ver, maar een compilatie-diashow met ruim 100 foto's (met GC-naam en nummer), is waarschijnlijk wel uit te houden.
Niet overal werd het fototoestel meegenomen, wat soms best jammer was, maar men krijgt een goede indruk hoe mooi de eigen omgeving vaak kan zijn.
Wij hoeven niet zo nodig naar Turkije, Tunesie, Thailand of Timboektoe op vakantie ;-)

Via de overheerlijke bloedworst met appeltjes hieronder is de diashow (met muziek erbij) te bekijken.
Wel even geduld om het geheel te laten laden!
Veel plezier, greetz Bloodwoosj & Bloomefiemel.


Klik op de foto om de diashow te starten


 

 
Binnenkort meer op deze site ;-)

 
 ©2009 B&B